Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Benedikte

Tirsdag den 31. maj fik vi royalt besøg.

HKH Prinsesse Benedikte afsluttede sit virksomhedsbesøg i Syddjurs Kommune med en rundvisning og lidt ganegodt her i huset.
Heldigvis skinnede solen, da en meget interesseret prinsesse gik tur i sansehaven. På rundturen i huset tog en gæstfri patient imod HKH Prinsesse Benedikte på sin stue til en lille snak.
Afslutningvis var der lækre hapsere og et glas vin i den store café, hvor alle stemmede i, da vi sang den smukke Linedanser fra Højskolesangbogen - en sang vi synger ofte til morgensang her på Hospice Djursland.
Også under sammenkomsten i caféen var HKH Prinsesse Benedikte imødekommende, og tog på eget initiativ kontakt til patienter og pårørende.
Efter en afslutningstale af Borgmester Kirstine Bille gik turen hjem til Amalienborg i Krone 9 - og regnvejr!

Vi takker HKH Prinsesse Benedikte for et behageligt besøg, og vi takker også alle de frivillige, der hjalp til ved arrangementet med både blomsterbuketter, papirmonogrammer og servicering.
 

Her vises Prinsesse Benedikte rundt i Sansehaven af hospiceleder Dorit Simonsen, formand for Hospice Djurslands bestyrelse Steen Fris og borgmester Kirstine Bille.