Refood på Hospice Djursland

Køkkenet på Hospice Djursland er blevet REFOOD certificeret. 
Det er et stop madspild og støt genanvendelse mærke, og vi arbejder heldigvis allerede i de tankegange.
REFOOD mærket er en frivillig tillidsbaseret certificering, som bygger på en vision om en bæredygtig fødevare- og servicesektor, præget af mindre ressourcespild og mere genanvendelse. Vores indsatsområder er følgende:

  • Vi fokuserer på at lave mad af sæsonens råvarer
  • Vi planlægger menuen, så overskydende råvarer tænkes ind
  • Vi tilbyder tilpassede portionsstørrelser 
  • Vi tilbyder mindre tallerkner i buffeten 
  • Vi opfordrer til ikke at tage mere på tallerkenen, end man kan spise
  • Vi har udnævnt ”madspottere”, der har ansvaret for, at rester bliver genanvendt. 

Sammen gør vi en forskel!

Pia Krag Mortensen
Køkkenleder på Hospice Djursland