Nytårskur

Traditionen tro troppede Hospice Djurslands mange og engagerede frivillige op til Nytårskuren. Ved denne årligt tilbagevendende begivenhed har Hospice Djursland mulighed for at give noget tilbage og sige tak for indsatsen til de mange mennesker, der gør det ekstra hyggeligt at komme her i huset.
Konceptet for nytårskuren er forskelligt fra år til år, men ens for hvert år er, at gæsterne ikke aner, hvilken type aften, de møder op til.
 

Frivilligkoordinator, Knud J. Hansen, der selv var en af gæsterne, fortæller:

 "Igen i år blev vi inviteret til nytårskur! Temaet var noget farverigt – men hvad kunne det være?
Fulde af forventninger blev vi modtaget af personalet på Hospice Djursland, klædt i farverige rober og med fokus på, at i aften skulle vi forkæles – og det blev vi.
Efter servering af farverige velkomst-drinks med eksotisk smag rullede der et overdådigt ristaffel frem med mad i alle regnbuens farver, mums filli baba, det smagte!

Og pludselig rullede væggene til side, og så var der dømt Gospel. Under kyndig vejledning kom vi til at synge trestemmigt gospel på fuld udblæsning, og vi gik til den!

Og så gik vi sukkerkolde, men straks rullede der farverige kager frem flankeret af den herlige sorte kaffe.
Og så gik vi hjem – og ved du hvad – det bedste var, at vi ikke skulle vaske op, for det gjorde de ansatte.

Kære personale på Hospice Djursland, tak for en dejlig nytårskur – så er vi klar til et år mere som frivillige!"
 

Gæstebog

"Tusind tak for en dejlig aften. Det hele var bare helt perfekt. Underholdningen var helt top, og man blev så glad. Jeg sang og var så glad, da jeg kørte hjem."

"Det var virkelig en festlig og farverig aften. Det var særdeles livsbekræftende at stå og synge sammen med alle de skønne mennesker. Jeg blev helt høj af det. Og sikke en god motivator Rune er. Tak for den oplevelse."