Nytårskur for de frivillige

På invitationen til de frivilliges nytårskur fremgik det, at man skulle møde op "i det tøj du står og går i lige nu." En dukkede op i badegragt og badering, eftersom hun var på badeferie, da hun modtog invitationen. En anden i slåbrok og hjemmesko, da hun var syg, da invitationen til nytårskuren dumpede ind i indbakken.

Hospice Djurslands medarbejdere og ledelse havde valgt at takke de frivillige for deres store indsats med en noget anderledes fest. Caféen blev forvandlet til en bankohal med tobak (slik), røg (fra en røgkanon) og højt belagt smørrebrød med snaps. En søn til en patient agerede DJ, og han spillede Dansktop-musik og jingler, når der var banko.
Banko-gevinsterne var doneret af Hospice Djurslands samarbejdspartnere og omfattede både økologisk juice og chokolade, rygsække, gavekort til "high tea for two" på en af de bedste restauranter i området - og endda 10 liter vægmaling og grundrens!
Det var en aften med masser af energi og nærvær. Aftenens hovedpersoner faldt hurtigt ind i rollen som banko-gæster, og nød chancen for at være sammen - alle på éen gang. 

Hospice Djursland håber, at vores frivillige føler sig værdsat for deres indsats, hver gang de kommer her - Nytårskuren var en ekstra påmindelse om, at vi sætter stor pris på den tid og energi, de investerer i huset.