Opera i huset

Den italienske trup Belcanto Opera Company gav patienter, pårørende og medarbejdere - endnu - en uforglemmelig oplevelse, da de gæstede Hospice Djursland torsdag d. 24. juli.

De 9 sangere og deres pianist tog opstilling på gangen ved patientstuerne, og der var mødt mange op for at få en kærkommen pause fra alt det, der fylder, når man er indlagt på hospice.
Publikum havde fornøjelsen af et udvalg af sange leveret af sangerne, der med deres forskellige musikalske baggrunde finder sammen og drager fra Genova til Danmark om sommeren for at optræde i Rønde.
Det er umuligt ikke at blive bevæget af de store følelser, der bliver formidlet igennem sangene og ikke mindst sangerne.

Det er 6. gang, truppen besøger hospice, og hver gang er det en oplevelse ud over det sædvanlige. Vi er taknemmelige for, at Belcanto Opera Company tager sig tid i deres stramme program under deres ophold i Rønde. Gruppens leder Riccardo Ristori understreger, at besøget på Hospice Djursland er af stor betydning for truppen, og han insisterer på, at der nu er skabt en tradition! Det er vi glade for...

Det er Syddjurs Opera, der står for arrangementet på Rønde Højskole, og også dem der formidler kontakten til hospice.
Læs mere om Syddjurs Opera på deres Facebookside