Bel Canto Opera Company

Mandag den 18. juli var Hospice Djursland så priviligerede at få besøg af Belcato Opera Company. Truppen var i Rønde for at opføre to forestillinger i Røndehallen, og vi er glade for, at de seks sangere og deres pianist tog sig tid til at komme her i den forbindelse.

Patienter, pårørende, frivillige og medarbejdere havde taget plads på gangen for at nyde en af de oplevelser, der er så betydningsfulde, når man lever livet en dag ad gangen - og publikum fik mere end hvad de kom for!
Sangerne gav sig fuldt ud i den 45 minutters lange seance med uddrag fra blandt andet Tosca, Carmen og La Traviata. Der var solosang fra alle seks sangere, hvoraf den ene er blot 19 år, og en afsluttende fællessang. Det var en rørende oplevelse, der kaldte gåsehud og tårerne frem. Flere af sangerne blev selv meget rørte, da de så reaktionen fra deres publikum.
Efter forestillingen tog de voksne musikere sig en velfortjent pause på gyngerne og vipperne på plænen udenfor - til stor morskab for dem og os...

Med dette tredje besøg håber Hospice Djursland, at vi kan kalde Belcantos besøg for en tradition. Vi håber i hvert fald, at den kyndige og sympatiske trup igen til næste år vil lægge vejen forbi os.
 


Indslag om Belcanto Opera Companys besøg i Rønde på TV2 Østjylland 17. juli 2011